Tevreden klanten vertellen

Nikki

Die drie uur met gelijkgestemden in de natuur deed me beseffen hoe ver ik de afgelopen jaren van mijn pad ben afgedwaald. Ik nam me ter plekke voor om weer meer tijd voor mezelf in te plannen en de dingen meer op mijn tempo te doen. En te streven naar een gezonder evenwicht tussen bewegen en rusten, moeten en mogen, doen en zijn. Dank je wel voor de reminder, Sigrid

star
star
star
star
star

Ilse

Ik heb genoten van het bosbad omdat het volledig aansluit bij de zaken waar ik me probeer op toe te leggen: rust en meer verbinding voelen met mezelf. Ik was echt in het NU, vond de yoga-oefening heel fijn, heb genoten van de ervaring “het volste vertrouwen hebben in de ander”, vond ook het voelen, ruiken, horen, proeven van het bos “een balsem voor mijn ziel”. En dan jouw rustige aanwezigheid, je oog voor fijne attenties… het geeft een warm gevoel. Tot een volgende keer!

star
star
star
star
star

Esther

Sigrid verzorgde voor ons een hele fijne en ontspannen teamdag ter gelegenheid van een pensionering in Troostembergbos. Met waardevolle oefeningen tijdens het bosbad gidste ze ons door het bos.

star
star
star
star
star

Mia

Vorige week begeleidde ik een bosbad voor enkele dames van Markant. Tijdens de deelronde achteraf was het lang stil tot iemand aangaf wat deze ervaring had gebracht: dat ze nog nooit zo in een bos was geweest, ze rustig en ontspannen was en snel zou terugkomen. Om een foto te nemen van de tekening die ze had gezien in de kruinen van de bomen terwijl ze op de grond lag. En vervolgens op doek zou zetten want het was alweer veel te lang geleden dat ze had geschilderd. Ze werd hierbij zelfs een tikkeltje emotioneel en bedankte spontaan het bos voor de reminder. Heerlijk vind ik dat.

star
star
star
star
star

Lin

Ik schreef me in omdat ik heel benieuwd was naar het concept en door mijn beroep regelmatig nood heb aan diepgaande ontspanning. Ik begon behoorlijk gestresseerd aan de wandeling maar kon in een mum van tijd de zorg voor anderen loslaten en volledig tot rust komen. Ik geniet nog na van de omgeving en de geluiden alsook de stilte in mezelf.

star
star
star
star
star

Sarah

De natuur is zo'n mooie plek om te vertoeven. Sigrid zorgt er steeds voor dat ik me comfortabel voel, dat alles er mag zijn. Ik geniet keer op keer van de rust en de regelmaat en ga na een bosbad diep ontspannen en met nieuwe inzichten naar huis. Dit is pure zelfzorg!

star
star
star
star
star

Celine

Interessant om jouw verhaal op deze manier ook eens te horen. Het deed me stil staan bij wat iemand meemaakt maar je als buitenstaander niet ziet.

star
star
star
star
star

Karolien

Ik kreeg een bosbad cadeau bij en wat een heerlijke ervaring was dat! Ik ga vaak wandelen, maar een bosbad is een ware, warme onderdompeling - iets heel anders dan gewoon stappen. Zo bijzonder om de natuur eens op een andere manier te beleven, de tijd nemen om de schoonheid ervan op te nemen, eerbied te voelen en dankbaarheid om deel uit te mogen maken van iets groter. Sigrid begeleidde ons daarbij op een heel fijne manier. Ik kan iedereen die de natuur op een verassende manier wil (her)ontdekken, iedereen die energie of een moment van schoonheid kan gebruiken een bosbad bij Sigrid van harte aanraden.

star
star
star
star
star

Kathleen

Ik kan Sigrid hartelijk aanbevelen. Door haar eerlijke en ongedwongen aanpak voel je je meteen op je gemak zodat je op een optimale manier van het bosbad kan genieten. De (h)eerlijke attenties die ze daarbij aanbiedt, maken de beleving compleet!

star
star
star
star
star

Sofie

Dat je via de natuur in contact komt met jezelf en als vanzelf gaat reflecteren op je leven vind ik krachtig. Dank je voor het samen buiten zijn, de oefeningen, het stil mogen zijn alsook de gesprekken achteraf maar vooral voor wie je bent... heel natuurlijk. Ik zal jouw activiteit zeker aanraden bij mijn collega's en in het netwerk van onze groepspraktijk voor doorverwijzing van patiënten.

star
star
star
star
star

Geert

Ondanks het miezerige weer heb ik bewust kunnen genieten van al het moois dat er in het bos te vinden, te horen en te zien was. Het gebruik van essentiële oliën om zintuigen te openen, te helpen aarden, te ondersteunen en te kalmeren... blijft nazinderen en inspireren. Ik ging opgewekt terug naar huis!

star
star
star
star
star

Liesbeth

Sigrid begeleidt een groep op haar eigenwijze en authentieke manier. Rustig met leuke oefeningen en uitnodigingen om over te reflecteren. Ik voelde me nadien meer ontspannen, energieker en had meer focus.

star
star
star
star
star

Kirsten

Bosbaden is anders dan een gewone boswandeling. We wandelden heel langzaam en lieten het bos binnen door onze oren, ogen, neus, mond, handen en voeten. Ik voelde mij nadien energiek en vrolijk. Een heerlijke start van mijn zondag!

star
star
star
star
star

Rita

Een bosbad is wat mijn lichaam en geest nodig hebben om tot rust te komen. Ik kreeg hiermee een fantastisch verjaardagsgeschenk cadeau! Een unieke ervaring waar mijn vriend(inn)en en ik nog lang van zullen nagenieten. Bedankt!

star
star
star
star
star

Patrick

Deze wandeling stelde mij in staat om de dagelijkse beslommeringen even los te laten. Het deed me deugd te merken dat er op deze grijze dag zoveel licht in de lucht aanwezig was. Ik voelde mij nadien meer ontspannen en opgeladen. Bedankt!

star
star
star
star
star

Els

Ik was voor het bosbad in de war, voelde me niet fijn en kwam niet uit mijn gedachtenstroom. Onder begeleiding van Sigrid vond ik rust en stilte bij mezelf en slaagde ik erin om diepgaand te ontspannen. Ik ging opgeladen naar huis, voelde me nadien zo vrij en blij als een kind.

star
star
star
star
star

Lieve

Sigrid is een hele fijne gids en spreekt de taal van de natuur. Ik leerde van haar met meer aandacht kijken en luisteren en genoot van de bosenergie. Ik voelde mij nadien helemaal relax en ook mijn ademhaling was veel rustiger. Een verrassende ervaring die me nog lang zal bijblijven.

star
star
star
star
star

Kirsten

Ik vond het een leuke, ontspannende en deugddoende voormiddag. Het trage wandelen was een uitdaging voor mij, helemaal anders dan een fikse boswandeling. Ken wel een paar mensen die dit ook kunnen gebruiken.

star
star
star
star
star

Ann

Sigrid doet dat fantastisch, de rust overbrengen om dan te kunnen genieten van de omgeving. Ik ga regelmatig naar de sauna, deze ervaring kwam heel dicht in de buurt qua ontspanning en het bos was het extra cadeau!

star
star
star
star
star

Martine

Ik werd tijdens de wandeling als het ware ondergedompeld in de mystieke sfeer van het bos. Een echte aanrader voor iedereen die af en toe nood heeft aan een pauzeknop, maar niet weet waar die te vinden. Ik geef deze beleving bij een volgende passende gelegenheid zeker cadeau!

star
star
star
star
star

Wendy

Een verrassende ervaring waarbij tijd gemaakt werd voor vertraging en bewustwording. Door de focusoefeningen liet ik mijn gedachten los en merkte ik veel meer details op. Ik ging geïnspireerd , ontspannen en met nieuwe inzichten huiswaarts.

star
star
star
star
star

Annemie

Sigrid leerde ons volgens een goed uitgedacht concept de natuur (her)ontdekken. Zij wekte verwondering bij mij op. Ik kwam volledig tot rust en kon herbronnen. Een aanrader voor al wie op zoek is naar een moment om te ontspannen en op te laden.

star
star
star
star
star

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x