Aanbod

Omring jezelf met groen

Op tijd en stond diepgaand ontspannen en je hoofd leegmaken, zorgt voor meer energie en levenslust. Tijdens een bosbad wordt je uitgenodigd om te observeren en de verbinding met jezelf aan te gaan. Je dompelt je als het ware onder in de schoonheid van het bos. Hoe meer je het doet, hoe makkelijker het wordt om dicht bij je kern te blijven en gelukkig te zijn.

Sprookjeswandeling

Bosbaden met kinderen is lachen, spelen en verwonderen. Samen met vriend(innet)jes en/of (groot)ouders dwalen we door het bos. Maak kennis met Daantje, een avontuurlijk meisje van tien die een speciale band heeft met de natuur. Ontdek hoe kleine daden van vriendelijkheid niet alleen het bos, maar ook de wereld om ons heen positief kunnen veranderen.

Teambuilding

Werkdruk, files en tijdsgebrek zorgen voor aanhoudende stress en onvoldoende ontspanning. Mensen verliezen het contact met de natuur wat leidt tot allerhande gezondheidsklachten. Met collega’s trekken we erop uit, gaan we traag en in stilte wandelen en luisteren. Voor teams die op zoek zijn naar een ontspannende activiteit in de buitenlucht.

Essentiële Oliën

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze die gebruikmaakt van essentiële oliën om fysieke en emotionele gezondheid zoals ontspanning, stemmingverbetering en stressvermindering, slaapbevordering of bepaalde fysieke ongemakken te helpen te verdwijnen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x